Toate bunurile comercializate de către www.old.malabags.ro beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, în ambalajele originale.

Fiecare produs beneficiază de garanție de 30 zile, pentru defecte de producție și de garanție extinsă pe 12 luni conform unor aspecte detaliate în continuarea. În fiecare zi, lucrăm în atelier pentru a dezvolta tehnici care să asigure un ciclu de viață cât mai lung al produselor noastre. Pentru că suntem foarte atenți ca fiecare produs în parte să satisfacă gusturile tale, îți oferim posibilitatea de a beneficia de un serviciu de reparații gratuit. Condiția este ca produsul să fie achiziționat în ultimele 12 luni și se aplică în cazul unor defecte precum fermoare rupte, cusături desfăcute sau accesorii metalice stricate.

Trimite-ne o poză cu problema constatată pe adresa office@malabags.ro sau completează formular de retur de mai jos și în maxim 3 zile vei primi un răspuns. Costurile de transport sunt suportate: tur de client, retur de MALA Bags.

Cererile se soluționează în termen de 15 – 30 de zile de la primirea produsului. Pe parcursul utilizării produsului se poate observa apariție unor imperfecțiuni, din cauza faptului că pielea este un material pe care trecerea timpului se vede. Aceste imperfecțiuni nu sunt considerate defecte și nu intră la categoria reparații. Așadar, ne rezervăm dreptul de a refuza cererile care nu îndeplinesc condițiile menționate.

    Informații client    Date comandă


    [recaptcha]